Alkmaar, datum, betreft: vacature korting blijdorp anwb magazijnmedewerker, geachte heer Sen, Op de stuitte ik op de vacature voor magazijnmedewerker.
Adres: Straatnaam: Postcode en woonplaats: Je telefoonnummer: Naam van het bedrijf: Adres van het bedrijf: Postcode en woonplaats van het bedrijf.Ook heb ik een cursus MS-office gevolgd, dit kan altijd van pas komen, dat blijkt ook uit uw vacature.Momenteel ben ik werkzaam als magazijnmedewerker bij een supermarkt.Dat maakt mij meteen een teamplayer, het is fysiek zwaar werk waar je elkaar soms een handje moet helpen.Gezien de functie-inhoud en de aard van uw organisatie, stel ik mij graag voor deze functie beschikbaar.Adres bedrijf, postcode en Woonplaats, plaatsnaam, datum, betreft: sollicitatie vacature magazijnmedewerker.
In de vier jaar dat ik hier nu werk heb ik veel geleerd op het gebied van kwaliteitscontrole.
Advertentietip, informatie motivatiebrief, standaard motivatiebrieven, administratie, bouw.
Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief.
Ik ben erg gemotiveerd om bij uw bedrijf zo snel mogelijk aan de slag te kunnen Ik hoop dan ook dat ik uw interesse heb gewekt en u mij uitnodigt voor een verder gesprek.
Momenteel ben ik werkzaam als magazijnmedewerker bij Phillis Morton, omdat de fabriek gaat sluiten ben ik op zoek naar een ander bedrijf waar ik mijn vak kan uitoefenen. .
Advertenties, een voorbeeld motivatiebrief lopende band medewerker.
Walt Houwer, pelmolen GR Alkmaar, ton Sen, druivenstraat HE Almere.Ik ben erg praktisch aangelegd en ik krijg nieuwe handelingen dan vaak ook snel onder de knie.Tijdens deze opleiding is al opgevallen dat ik beter in de praktijk presteer dan in het theorie gedeelte.Middels deze motivatiebrief solliciteer ik graag naar de functie als magazijnmedewerker bij Drummels Logistics.Ik hoop dat deze brief voor u een aanleiding is mij uit te nodigen voor een oriƫnterend gesprek.Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om flexibel te zijn, net dat beetje extra geven wanneer er een grote order verwerkt moet worden of als er een collega ziek.Ik heb vorig jaar mijn rijbewijs BE behaald en mijn heftruckcertificaat.Ik wil namelijk graag de werkvloer op en hier laten zien wat ik kan en mijn praktische vaardigheden verbeteren.Ook leer ik graag nieuwe vaardigheden bij in de praktijk.Ik wacht uw reactie.

Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede lopende band medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.
Wat mij aantrekt zijn de extra werkzaamheden als magazijnmedewerker, zoals het meedenken over efficiƫntere verwerkingsprocessen.

[L_RANDNUM-10-999]